Despre noi

Cotidianul “Ziarul de Iaşi” este editat de S.C. Grupul de presă Medianet SRL Iaşi, la care asociaţi sunt Hriţac Constantin – 86,5%, Alexandru Lăzescu – 12%, Dan Radu – 0,5%, Cezar Caluschi – 0,5% şi Gabriel Rusu – 0,5%.

Veniturile societăţii provin din vânzarea cu bucata a ziarului şi din publicitate. Pe parcursul unui an derulăm peste 200 de contracte de publicitate cu clienţi diferiţi. Nici un contract nu depăşeşte 5% din cifra de afaceri a societăţii. Nu există contracte sau alte surse de finanţare care să nu fie făcute publice în paginile ziarului sau pe site-ul publicaţiei.

Veniturile obţinute ca urmare a publicării de anunţuri pentru instituţii care aparţin statului se situează sub 1% din cifra de afaceri. Bilanţul contabil aferent anului 2013 poate fi consultat pe site-ul Ministerului de Finanţe mfinante.ro/infocodfiscal, iar la finele anului trecut compania nu a înregistrat datorii la bugetul de stat.

Persoanele care fac obiectul articolelor publicate în ziar şi care sunt nemulţumite de informaţiile apărute se pot adresa redactorului şef sau redactorilor şefi adjuncţi, sau la sediul redacţiei: Bd. Nicolae Iorga 35, Bl. N1, parter (vis-a-vis de Gara Internationala). Tel. (0232) 271.271, 271.333.